2010. január 20., szerda

Készüljünk az érettségire!



Az MRO HISTORIA Könyvkiadó több újdonságot jelentetett meg az idei tanévre is azért, hogy lépést tartson az érettségi rendszer változásaival, és mindig a legfrissebbet nyújtsa célközönsége számára.

Így jelent meg például az Angol nyelvhelyességi gyakorlókönyv a középszintű érettségihez című kiadvány is. Változott a középszintű angol írásbeli érettségi, így kiadásra került egy könyv a változás begyakorlásához és annak ismeretéhez, a feladatok elsajátításához.

Kiadónk több éves tapasztalata azt mutatja, hogy az érettségiző diákoknak – minden esetben – 3 (fő) kérdést kell feltenni elsősorban a fejükben:
1. Miből fogok érettségizni? Mik a kötelező tantárgyak?
2. Melyik tantárgyból választottam emelt szintet, miből teszek vizsgát középszinten?
3. Mi a választott tárgy és a választott idegennyelv?

Ha ezeket lépésről lépésre végig vesszük, akkor tudjuk, mi az, ami vár ránk néhány hónap múlva. Illetve fel tudjuk azt is mérni, hogy mely(ek) az(ok) a tantárgy(ak), amelyek gyakorlást, kis odafigyelést igényelnek.

Az MRO HISTORIA Könyvkiadó honlapján, a www.felvesznek.hu-n állandó akciót hirdet középiskolásoknak szóló, érettségire felkészítő könyveit tekintve, így bátran állíthatom, hogy mindenki megtalálhatja, és azonnal meg is vásárolhatja a számára kedvező könyvet a felkészüléshez! Legyen szó matematika, magyar, történelem, angol, biológia, földrajz, informatika stb. tantárgyakról.

Sikeres érettségit kívánok!

Vincze Zsolt

Nincsenek megjegyzések: